Sotenäs kommunvapen, länk till startsida

Meny

Publicerad:

Nyfikna på Symbiosutveckling

Symbiosutvecklingen tar allt större plats och sträcker sig ut i fler forum än tidigare. Även inom politiken uppmärksammas betydelsen av symbiosutveckling.

I år har intresset för att besöka Sotenäs Symbioscentrum varit stort och allt fler har fått upp ögonen för symbiosutveckling. Flertalet representanter för olika partier har besökt Symbioscentrum och fått kännedom om begreppen industriell- och social symbios. I torsdags var det representanter för Moderaterna som besökte oss. Besöket var det första för flertalet av deltagarna och upplevdes som lärorikt och gav värdefulla insikter att ta med sig inför framtiden. Bland annat talades det om hur det cirkulära samhället är allt mer aktuellt på den politiska agendan, hur vi behöver bli bättre på att se vårt avfall i samhället som en resurs samt hur vi kan bli bättre på att nyttja den kompetens som finns inom kommunerna.

 

På bilden (ej i ordning):

Linda Jansson, Färgelanda, Björn Skår, Uddevalla, Leif Andreasson, Sotenäs, Per Svensson, Sotenäs, Daniel Nordström, Sotenäs, Carin Ramneskär, Uddevalla, Robin Karlsson Dahlgren, Munkedal, Ann-Sofie Alm, Munkedal, Johan Hultberg, Tanum, Helene Stranne och Eva Abrahamsson från Sotenäs samt Jessica Polfjärd (riksdagsledamot).

Dela detta innehåll

Jenny Borg

Kommunikatör

 

jenny.borg@sotenas.se

0523 - 66 46 65

Sotenäs Symbioscentrum

Hagabergsindustrigata 1

456 31 Kungshamn

 

Hitta hit Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

 

Kontakta oss

Besökstid

Måndag - fredag

08:00 - 16:00

 

Skicka e-post


Du kan även hitta oss här