Möjligheter med symbios och alger – framtidens blå näring Vi har haft besök av studenter från Linköpings Universitet; Mille Vinberg och Aron Qvirist, som skriver sitt examensarbete om hållbar marin livsmedelsproduktion. Deras fokus? Hur industriell symbios kan stärka den svenska makroalgsindustrin. Dessutom är studierna knutna till Sotenäs kommun. Kul, tycker vi!
Läs hela nyheten-->
Lyckad sjömatsmässa Här är en hälsning från Nordic Seafood Summit i Göteborg, med ett härligt surrande mingel med alla i branschen - fiskare, producenter, forskare, kockar och beslutsfattare.
Läs hela nyheten-->
En livskraftig landsbygd med hållbara lösningar Landsbygden står inför många utmaningar, och med SIRR-projektet tar vi fram hållbara och innovativa lösningar. Genom samarbete och ny teknik stärker vi våra landsbygds- och kustområden och skapar en tryggare framtid.
Läs hela nyheten-->