Sotenäs kommunvapen, länk till startsida

Meny

Till startsidan

Pågående projekt

ENSILAGE

Industriell beredning av fisk och skaldjur ger upphov till enorma mängder biprodukter. Restprodukterna har ett högt näringsvärde men är trots det betingade med ett lågt värde och betraktas som avfall eller i bästa fall som fiskmjölsråvara.

NIV

Kust- och landsbygdskommuner behöver bli attraktiva platser att bo och verka på. Projektet NIV verkar inom de områdena och har personer med utländsk bakgrund som målgrupp. De övergripande målen: fler entreprenörer, företag och jobb.

Ren Kustlinjelänk till annan webbplats

Nedsmutsning av hav och kuster är ett stort problem för många kustkommuner i Öresund-KattegatSkagerrak-regionen. Genom en gemensam kraftsamling ska de nu effektivisera strandstädningen, öka medvetenheten och motverka mer skräp.

Spökredskap

Sotenäs kommun planerar att med hjälp av yrkesfiskare samla in förlorade fiskredskap längs bergskanter i Sotenäs kommun.

Vattenbruksplan

Sotenäs kommun är med sin närhet till havet och de stora beredningsindustrier som finns i kommunen störst i landet på mat från havet. Att delta i utvecklingen för ett livskraftigt hav och ett hållbart fiske är den främsta drivkraften bakom det arbete för hållbar utveckling som kommunen bedriver.

Publicerad: 2018-07-12 14.09

Senast ändrad: 2018-10-23 15.50

 

Dela detta innehåll

PER SVENSSON

AVDELNINGSCHEF
 

per.svensson@sotenas.se
072-5023180

LEIF ANDREASSON

Utvecklingsstrateg

 

leif.andreasson@sotenas.se

0523 - 66 46 96 

Sotenäs Symbioscentrum

Hagabergsindustrigata 1

456 31 Kungshamn

 

Hitta hitlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

 

Kontakta oss

Besökstid

Måndag - fredag

08:00 - 16:00

 

Skicka e-post


Du kan även hitta oss här